13 januari 2023

M2 Asset Management AB (publ) (”M2”) meddelar idag att Jakob Mörndal utses till ordinarie VD för M2 med start den 16 januari 2023.

Jakob Mörndal har en gedigen erfarenhet från såväl fastighetsbranschen som investerarmarknaden. I sina senaste roller har Jakob varit Operativ chef på Castellum under 2022 samt tillförordnad VD för Castellum under hösten 2021. Tidigare arbetade han i en egen verksamhet samt under många år på Klövern tillsammans med Rutger Arnhult.

”Vi är mycket nöjda med tillförordnad VD Anders Gustafsons arbete i vårt familjeägda bolag och vill tacka honom för hans goda insatser. Inom kort tillträder Jakob Mörndal tjänsten, vilket känns väldigt roligt. Jag har arbetat med Jakob sedan 2012 och har stort förtroende för hans förmåga att ta hand om vårt familjebolag framöver och det glädjer mig att vi nu har en permanent lösning på VD-posten”, säger Rutger Arnhult, styrelseordförande för M2 Asset Management AB.”

”Jag vill tacka Rutger för förtroendet att leda arbetet på M2 och önskar Jakob lycka till i sin nya roll.” säger Anders Gustafson, tf VD för M2 Asset Management AB.

”Det känns väldigt spännande och roligt att få bli en del av teamet inom M2 Asset Management AB. Det finns en fin fastighetsverksamhet inom ramen för M2 Gruppen som jag vill fortsätta utveckla tillsammans med övriga medarbetare och hyresgäster. Utöver den direktägda fastighetsrörelsen finns också en omfattande värdepappersrörelse som bland annat innehåller ett antal strategiska aktieinnehav som jag kommer att följa nära”, säger Jakob Mörndal.

M2 Asset Management AB (publ)

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Rutger Arnhult, styrelseordförande, 070-458 24 70, rutger.arnhult@m2am.se 

M2 Asset Management AB (publ)
Bredgränd 4, 111 30 Stockholm
Tel: 010-706 00 00
Org.nr: 556559-3349, säte Stockholm

http://www.m2assetmanagement.se

Denna information är sådan information som M2 Asset Management AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 13 januari 2023 kl. 14:30 (CET)

Ladda ner som PDF